Color Last™

je název pro speciální povrchovou úpravu, kterou společnost Hydro Flask používá na svých lahvích a termohrncích. Tato úprava byla navržena tak, aby byla odolná a zároveň esteticky přitažlivá.

Klíčové vlastnosti technologie Color Last™:

  1. Odolnost proti poškrábání a odlupování: Povrchová úprava je navržena tak, aby odolávala běžnému opotřebení a zachovávala si svůj vzhled i při aktivním používání.

  2. Protiskluzový povrch: Textura povrchu zajišťuje bezpečné uchopení, což je užitečné zejména při sportu nebo outdoorových aktivitách.

  3. Živé a trvalé barvy: Technologie poskytuje jasné a výrazné barvy, které si zachovávají svoji sytost a intenzitu i po dlouhodobém používání.

  4. Bezpečné pro myčku: Výrobky s touto povrchovou úpravou lze bez problémů mýt v myčce nádobí, aniž by došlo k jejich poškození.

  5. Šetrnost k životnímu prostředí: Povrchová úprava neobsahuje toxické látky a splňuje přísné standardy bezpečnosti.

Využití technologie Color Last™:

  • Tato úprava je používána na celou řadu produktů Hydro Flask, jako jsou láhve na vodu, termohrnky a další nádoby, které vyžadují dlouhodobou trvanlivost a odolnost.

Díky technologii Color Last™ vypadají produkty Hydro Flask dlouhodobě jako nové, což je pro zákazníky velkou výhodou, protože mohou udržovat svůj oblíbený styl a barvu lahví po mnoho let.